Szerállások

Három szerállás található laktanyánkban. Mindhárom HÖRMANN típúsú szekcionált garázskapuval van ellátva. Az 1-es szerállásban jelenleg még nincs szerünk itt állítottunk föl egy ping-pong asztalt és egy kondigépet. Itt található egy csempézett csizmamosó és eszköztisztító. A 2-es és 3-as szerállás ad helyet a két tűzoltógépjárművünknek. Itt találhatóak az egyéni védőeszközöket tároló személyre szóló szekrények.

A használati helyiségek

Parancsnoki iroda; híradó ügyeleti helyiség, kis konyharésszel; vizesblokk WC-vel és tusolóval; oktató- és pihenő helyiség, közlekedő

A laktanya összkomfortos

Vezetékes gáz áll rendelkezésre fűtés, főzés és melegvíz biztosítására. Korlátlan kábelrendszeru internet, e-mail, kábeltelevízió lehetőség, valamint ISDN Képek a laktanyábóltelefonhálózatunk van faxkészülékkel. A munkát és kikapcsolódást 3 számítógép egy színes tintasugaras és egy lézernyomtatóval, továbbá két televízióval egy videóval biztosítja, az események archiválásához nemrégiben beszereztünk egy digitális fényképezőgépet. A laktanyaudvar mérete és adottságai lehetőséget teremtenek a szerelési gyakorlatokhoz a szabadidős programok szervezéséhez.

 
Névnap
Ma 2018. március 23., péntek,
Emőke napja van.
Holnap Gábor és Karina napja lesz.
Oldalstatisztika
Tagok : 1129
Tartalom : 37
Tartalom találatai : 113643
Ki olvas minket?
Oldalainkat 15 vendég böngészi